Qui som?

El blog

#Contextos és un projecte de comunicació en línia basat en la informació internacional per proporcionar eines als lectors que els ajudin a comprendre les notícies d’arreu del món. Sovint la informació arriba en petites píndoles descontextualitzades i difícils d’ubicar en un context global. Per això, aquest espai pretén recopilar recursos i articles, d’accés lliure a la xarxa o de producció pròpia, que ajudin al lector a comprendre millor l’allau d’informació que rebem per poder-ne fer una lectura crítica i generar-se una opinió pròpia.

Paral·lelament i com a bons coneixedors de la informació digital i en un context globalitzat oferim serveis de comunicació, assessorament i formació en aquest àmbit a entitats, empreses o institucions que ho requereixin.

Queralt Gómez

0dee4dd (1)Queralt Gómez és l’autora i responsable del projecte #Contextos. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i es va llicenciar el 2009. Després d’uns anys de treballar en diversos mitjans de comunicació local va especialitzar-se en informació internacional estudiant un màster en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament (2011) també a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de llavors ha compaginat la feina en mitjans locals amb col·laboracions en altres publicacions i amb feines com a responsable de comunicació d’entitats de cooperació internacional i desenvolupament. Paral·lelament s’ha format, a través de cursos i sovint de manera autodidacta, en la comunicació digital i en l’ús i gestió de les xarxes socials.

Contacta

Per postar-te en contacte amb #Contextos pots escriure a queraltgc@gmail.com o bé omplir aquest formulari

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s